Om mig

Jag heter Christina Bring och jag erbjuder tjänster inom webb, foto och annan marknadsföring samt behandlingar i Inka energimedicin, eller schamansk healing som det också kallas. En udda kombination kanske, men det är och har varit en mycket meningsfull kombination för mig! Många av dem som anlitat mig för webbsidor och marknadsföring arbetar inom områdena holistisk hälsa, alternativmedicin och personlig/andlig utveckling, och särskilt många har schamansk inriktning med samma schamanska utbildning som jag själv i botten (se Inka energimedicin).

Min bakgrund inom bild och webb är ett flertal olika utbildningar i foto, webbdesign och grafisk publicering, bl.a. Nackademins 2-åriga webbdesign-program i Stockholm (2000-02), samt många olika frilansuppdrag inom foto (sedan 1989) och webb (sedan 2002). Jag är också Fil.kand. med konstvetenskap som huvudämne. Jag har fotograferat så länge jag kan minnas och min kamera har alltid varit en del av mig…. bilder och design är min passion!

Jag är certfierad i schamansk healing/Inka energimedicin hos Light Body School (se www.thefourwinds.com), en internationell utbildning som jag har gått i Sverige, England och Tyskland, huvudsakligen mellan 2005-08. Därefter har jag fortsatt att fördjupa mina kunskaper inom detta område genom master classes, olika workshops och möten med Inka-schamaner. På senare tid har jag börjat intressera mig för One Spirit Medicine, den senaste och nyare delen av denna utbildning som handlar bl.a. om matens och kosten betydelse för den personliga och andliga utvecklingen i kombination med övriga healing-tekniker och med den schamanska visdomen.

Jag har sedan lång tid ett stort intresse för energimedicin i allmänhet och för personlig och andlig utveckling. Jag mediterar dagligen och tränar Qi Gong (som är en form av energimedicin), och jag har erfarenhet av många olika alternativ-medicinska behandlingsformer som jag har provat för mitt eget läkande, varav den schamanska healingmetod som jag valt att lära mig faktiskt är ett av de bästa verktyg för personlig utveckling och helande jag hittills har hittat.

Min inspiration hämtar jag mycket från naturen. Jag älskar att vara i och med natur och djur, så den schamanska vägen som handlar mycket om kontakt, kommunikation och närhet med naturen är helt rätt för mig. Jag tycker om att vara i ständig utveckling och utforska både mig själv och magin i världen omkring mig. Jag brinner för att få förmedla det jag ser, upptäcker och lär mig på min resa till andra och Bringvision, som jag startade 2006, är och har varit ett sätt för mig att kunna göra det. I allt jag gör när du anlitar mig är du förstås delaktig själv också, och ditt engagemang är avgörande för resultatet. Jag är redskapet som hjälper dig på vägen!

 
Vision

Min vision är att jag med de olika verktyg, kunskaper och förmågor jag har till mitt förfogande ska kunna vara till hjälp för andra människor (och mig själv!) i processen att finna sitt livs och sin själs djupare syfte och leva det.

Min önskan är att kunna bidra till att människor utifrån ett tillstånd av inre balans upptäcker, förverkligar och/eller når ut med sitt helt unika uttryck och bidrag till den här världen, så att de i sin tur kan hjälpa andra i en positiv spiral som bidrar till Jordens och mänsklighetens helande och som verkar för en livsstil i samklang med naturen. Det är viktigt för mig att allt jag medverkar till på något sätt harmonierar med detta syfte. Jag vill också bidra till att öka medvetenheten om allas vår delaktighet och betydelse för att återställa balansen på Jorden. Det som är det högsta bästa för helheten är också det högsta bästa för oss själva, och vice versa. Vi är alla ett! 

 

Nature is my religion
Earth is my Temple